Ahlbäcks Trafikskola sedan 1979

Utbildningsledare

Emil är en av ägarna som utbildar i bil, på moped, håller i riskutbildningar och spenderar en hel del tid i receptionen. Han är trafikskolechef och den som ansvarar för bland annat marknadsföring och är personalansvarig.

Trafiklärare

Annah är en av ägarna och utbildar i bil, på tungt släp, håller i riskutbildningar och sitter en del i receptionen. Hon håller även i introduktionsutbildningar, hjälper elever med behov av extra stöd, samt ansvarar för företagets ekonomi och bokföring.

Receptionschef

Lotta är spindeln i nätet och den som ser till att verksamheten rullar på som den ska. Henne träffar ni i receptionen där hon kan svara på alla frågor och planera utbildningen för våra elever.

trafiklärare

Stefan är en glad filur som utbildar i bil, på tungt släp, och på halkbanan. Den senaste strängen på hans lyra är att utbilda på moped, vilken han är mycket förtjust i och skulle helst kört dygnet runt året om.

Trafiklärare

Åke är ett känt ansikte på Ahlbäcks, alltid pigg och glad och är sällan tyst någon längre stund. Utbildar i bil, på tungt släp, på halkbanan och håller i introduktionsutbildningar.

Trafiklärare

Vår glada, kattälskande värmlänning som utbildar i bil, på moped samt håller i riskutbildningar. Hon är även ansvarig för mopedutbildningen på trafikskolan.

Tobbe är intresserad av fotboll och hans hjärta klappar lite extra för Sennans IF och Arsenal, han utbildar i bil samt håller i riskutbildningar.

Trafiklärare

Magnus är lugnet själv, det är inte mycket som kan stressa upp honom. Utbildar i bil, på tungt släp samt håller i riskutbildningar och introduktionsutbildningar.

Trafiklärare

Emma har tidigare rest runt jorden och arbetat som dykinstruktör, men har nu slagit sig till ro. Hon utbildar i bil, men kommer att utöka sin repertoar med riskutbildningar också framöver.

Trafiklärare

Hanna är en frisk fläkt med härlig energi, hon utbildar idag i bil samt håller i introduktionsutbildningar och halkbana.

Trafiklärare & Receptionist

Sara är vårt senaste tillskott i ”Ahlbäcksfamiljen”. Hon är alltid glad och har ett bubblande skratt som lätt smittar av sig. Sara utbildar idag i bil. Du hittar henne även på kontoret där hon lätt löser det mesta.

Sekretessinställningar
Nedan hittar ni inställningar för respektive leverantör som kan komma att användas på vår hemsida.
Youtube
Samtycke till att visa innehåll från - Youtube
Vimeo
Samtycke till att visa innehåll från - Vimeo
Google Maps
Samtycke till att visa innehåll från - Google
Spotify
Samtycke till att visa innehåll från - Spotify
Sound Cloud
Samtycke till att visa innehåll från - Sound