Ahlbäcks Trafikskola sedan 1979

Emil Ahlbäck

Utbildningsledare

Emil är en av ägarna som utbildar i bil, på moped, håller i riskutbildningar och spenderar en hel del tid i receptionen. Han är trafikskolechef och den som ansvarar för bland annat marknadsföring och är personalansvarig.

Annah Ahlbäck

Trafiklärare

Annah är en av ägarna och utbildar i bil, på tungt släp, håller i riskutbildningar och sitter en del i receptionen. Hon håller även i introduktionsutbildningar, hjälper elever med behov av extra stöd, samt ansvarar för företagets ekonomi och bokföring.

Lotta Ahlbäcks Trafikskola
Lotta Bergqvist

Receptionschef

Lotta är spindeln i nätet och den som ser till att verksamheten rullar på som den ska. Henne träffar ni i receptionen där hon kan svara på alla frågor och planera utbildningen för våra elever.

Stefan Brink

trafiklärare

Stefan är en glad filur som utbildar i bil, på moped, tungt släp, och på halkbanan. Han har otroligt stor erfarenhet av trafikutbildning och delar gärna med sig av sin kunskap.

Patricia Ahlbäcks Trafikskola
Patricia Würtz

Trafiklärare

Patricia har sina rötter från Danmark och kan förutom svenska även ”snacke dansk” perfekt! Henne hittar ni i bilen eller på riskettan.

Sara Ahlbäcks Trafikskola
Sara Larsson

Trafiklärare & Receptionist

Sara delar sin arbetstid mellan att jobba som trafiklärare i bil och att sitta i receptionen och ta hand om elever och kunder. Hon har gröna fingrar och är den som tar hand om växterna på trafikskolan. På fritiden gillar hon att gå på loppisar och umgås med vänner och familj.

Erica Ahlbäcks Trafikskola
Erica Sandberg

Trafiklärare

Erica har tidigare bland annat jobbat som skolfotograf och ägnar mycket tid åt barn, familj och vänner. Hon utbildar i bil och på halkbanan.

Magnus Fnyke

Trafiklärare

Magnus är lugnet själv, det är inte mycket som kan stressa upp honom. Utbildar i bil, på moped, tungt släp samt håller i riskutbildningar och introduktionsutbildningar. 

Emma Kraepelien

Trafiklärare

Emma har tidigare rest runt jorden och arbetat som dykinstruktör, men har nu slagit sig till ro. Hon utbildar i både manuell och automatväxlad bil, håller riskettan på svenska och engelska samt utbildar på halkbanan.

Louise Ahlbäcks Trafikskola
Louise Tegemo

Receptionist

Ni träffar Louise i receptionen där hon hjälper till att svara på era frågor, boka lektioner, kurser och lägger upp planer för er körkortsutbildning. Louise har tidigare jobbat som fastighetsskötare. På fritiden gillar hon att resa, umgås med vänner och laga god mat.

Tobias Lennartsson

Trafiklärare

Tobias har många års erfarenhet av trafikläraryrket. Han utbildar i bil, på halkbanan, riskettan och håller introduktionsutbildningar. Han är också ansvarig för trafikskolans utvecklings- och kvalitetsarbete.
På fritiden är fotboll det stora intresset. Allt från korpen till engelska ligan ligger varmt om hjärtat.

Richard Holm

Trafiklärare

Richard är en före detta lastbilschaufför som har sadlat om till trafiklärare. Han utbildar i bil, på moped och håller handledarutbildningar. Han älskar fotboll och diskuterar gärna allt från knattelag till Champions League. 

Fredrik Bermhed

Trafiklärare

Fredrik utbildar i bil och på rasterna sitter han gärna och klurar med korsord. Han är en mästare på att baka och skämmer gärna bort oss med hembakade kakor och bullar. 

Tom Bondesson

Trafiklärare

Tom är musikalisk och kan spela allt från trummor till gitarr. Nu har han lämnat musikscenen och kommit till oss på Ahlbäcks. Han utbildar i bil, och på fritiden kör han gärna motorcykel. 

Malin Rydler

Receptionist & Trafiklärarstuderande

Malin jobbar i receptionen och håller på att utbilda sig till trafiklärare. Hon kommer från Alingsås men har nu hittat till oss på Ahlbäcks.

Sekretessinställningar
Nedan hittar ni inställningar för respektive leverantör som kan komma att användas på vår hemsida.
Youtube
Samtycke till att visa innehåll från - Youtube
Vimeo
Samtycke till att visa innehåll från - Vimeo
Google Maps
Samtycke till att visa innehåll från - Google
Spotify
Samtycke till att visa innehåll från - Spotify
Sound Cloud
Samtycke till att visa innehåll från - Sound