Ahlbäcks Trafikskola sedan 1979

Emil Ahlbäck

Utbildningsledare

Emil är en av ägarna som utbildar i bil, på moped, håller i riskutbildningar och spenderar en hel del tid i receptionen. Han är trafikskolechef och den som ansvarar för bland annat marknadsföring och är personalansvarig.

Annah Ahlbäck

Trafiklärare

Annah är en av ägarna och utbildar i bil, på tungt släp, håller i riskutbildningar och sitter en del i receptionen. Hon håller även i introduktionsutbildningar, hjälper elever med behov av extra stöd, samt ansvarar för företagets ekonomi och bokföring.

Lotta Ahlbäcks Trafikskola
Lotta Bergqvist

Receptionschef

Lotta är spindeln i nätet och den som ser till att verksamheten rullar på som den ska. Henne träffar ni i receptionen där hon kan svara på alla frågor och planera utbildningen för våra elever.

Stefan Brink

trafiklärare

Stefan är en glad filur som utbildar i bil, på tungt släp, och på halkbanan. Den senaste strängen på hans lyra är att utbilda på moped, vilken han är mycket förtjust i och skulle helst kört dygnet runt året om.

Patricia Ahlbäcks Trafikskola
Patricia Würtz

Trafiklärare

Patricia är vårt senaste tillskott i Ahlbäcksgänget. Hon utbildar i bil och sitter ibland i receptionen. 
Hon har sina rötter från Danmark och kan förutom svenska ”snacke dansk” perfekt!

Malin Sandin

Trafiklärare

Vår glada, kattälskande värmlänning som utbildar i bil, på moped samt håller i riskutbildningar. Hon är även ansvarig för mopedutbildningen på trafikskolan.

Tobias Lennartsson

Trafiklärare

Tobbe är intresserad av fotboll och hans hjärta klappar lite extra för Sennans IF och Arsenal, han utbildar i bil samt håller i riskutbildningar.

Magnus Fnyke

Trafiklärare

Magnus är lugnet själv, det är inte mycket som kan stressa upp honom. Utbildar i bil, på tungt släp samt håller i riskutbildningar och introduktionsutbildningar.

Emma Kraepelien

Trafiklärare

Emma har tidigare rest runt jorden och arbetat som dykinstruktör, men har nu slagit sig till ro. Hon utbildar i bil, men kommer att utöka sin repertoar med riskutbildningar också framöver.

Hanna Danielson

Trafiklärare

Hanna är en frisk fläkt med härlig energi, hon utbildar idag i bil samt håller i introduktionsutbildningar och halkbana.

Sara Ahlbäcks Trafikskola
Sara Larsson

Trafiklärare & Receptionist

Sara delar sin arbetstid mellan att jobba som trafiklärare i bil och att sitta i receptionen och ta hand om elever och kunder. Hon har gröna fingrar och är den som tar hand om växterna på trafikskolan. På fritiden gillar hon att gå på loppisar och umgås med vänner och familj.

Erica Ahlbäcks Trafikskola
Erica Sandberg

Trafiklärare

Erica blev färdig med sin trafiklärarutbildning under 2021 och är nu en del av Ahlbäcksgänget. Hon har tidigare bland annat jobbat som skolfotograf och ägnar mycket tid åt barn och familj.

Louise Ahlbäcks Trafikskola
Louise Tegemo

Receptionist

Ni träffar Louise i receptionen där hon hjälper till att svara på frågor, göra bokningar och upplägg för att det ska bli smidigt för våra elever att ta sina körkort. Louise är ny i ”trafikskolevärlden” och har tidigare jobbat som fastighetsskötare. På fritiden gillar hon att resa, umgås med vänner och laga god mat.

Sekretessinställningar
Nedan hittar ni inställningar för respektive leverantör som kan komma att användas på vår hemsida.
Youtube
Samtycke till att visa innehåll från - Youtube
Vimeo
Samtycke till att visa innehåll från - Vimeo
Google Maps
Samtycke till att visa innehåll från - Google
Spotify
Samtycke till att visa innehåll från - Spotify
Sound Cloud
Samtycke till att visa innehåll från - Sound