Intensivutbildning

Att ta körkort intensivt är en bra lösning för dig som har fullt upp annars, och bara har en begränsad tid på dig att ta ditt körkort.

INTENSIVUTBILDNINGAR FÖR SOMMAREN ÄR TYVÄRR FULLBOKAT!

Du kan då passa på att ta din intensivutbildning under sommarlovet, semestern, eller när du har en lugnare period.

Vi erbjuder intensivkurser året runt och försöker alltid anpassa intensivkursen efter just dina förutsättningar, förkunskaper och önskemål. Vi har inga fasta tider eller grupper utan vi planerar utbildningen så det ska passa just dig.

Vanligast är att vi lägger upp en intensivutbildning på 2-6 veckor.  Antal veckor och antal körlektioner varierar beroende på dina förkunskaper.

Vissa har kört väldigt mycket tidigare, och vissa har väldigt lite körvana. Vissa har möjlighet att övningsköra mycket privat, och andra kör ingenting.

Hur vi lägger upp just din intensivutbildning bestämmer vi tillsammans vid bokningstillfället. Viktigt att vara ute i god tid för att få de veckor du önskar, ta gärna kontakt med oss fem-sex månader innan du vill köra intensivkurs för att vara säker på att få en plats.

Hur fungerar det?

Vi hjälper dig att komma igång genom att:
  • Boka in det antal veckor och körlektioner enligt överenskommelse vid bokningstillfället.

  • Vi reserverar plats på halkbanan samt riskettan.

  • Vi förbokar tid åt dig för teoriprov samt uppkörning på Trafikverket.

Ett vanligt tillvägagångssätt är att vi lägger upp intensivutbildningen på ca 3 veckor med vårt Paket 3. Detta är för dig som har kört en del hemma och kan växla och manövrera bilen relativt obehindrat.

Dessa datum är ett planerat mål, men det kan bli ändringar beroende på hur din körning utvecklas under resans gång. Skulle du inte vara redo att köra eller skriva upp som planerat så bokar vi om provet, detta är för din skull då det är både dyrt och tråkigt att kugga.

En trygghet

Till samtliga intensivelever bokar vi några reservlektioner. Dessa är utöver ditt paket och betalas om och när du kör dem. Dessa är till för dig som säkerhet, om du inte har nått hela vägen fram i körningen så kanske du behöver någon eller några extra lektioner. Om vi inte reserverar dessa lektioner är det stor risk att det blir fullbokat. Du och din lärare bestämmer tillsammans hur ni gör med reservlektionerna. Var inte rädd för att ställa frågor till din lärare om hur det går för dig i körningen, vi är på din sida och finns till för att hjälpa dig!

Pengarna tillbaka

Skulle du vara klar med körningen innan paketet är slut och inte behöver alla körlektioner, så får du givetvis tillbaka pengarna för de lektioner som inte utnyttjas. Vi sätter in pengarna på ditt bankkonto inom fem arbetsdagar.

Körkortsboken app

Du pluggar teorin via appen Körkortsboken som säljs separat. Du köper enkelt värdekod på  valfri period via vår e-handel ”Beställ & Boka” eller direkt av oss på kontoret.

Vi har lärarledda teorilektioner via TEAMS två måndagar i månaden  16.30-18.00. Dessa är du välkommen till under utbildningen och du kan även börja på lektionerna innan intensivutbildningen har börjat.

Frågor och funderingar

Detta var i korta drag hur det går till och hur det är upplagt. Skulle det vara några oklarheter eller vill du boka in din intensivutbildning direkt? Tveka inte att höra av dig via telefon eller e-post, vi hjälper dig gärna.

Det ska vara kul att ta körkort!
– Välkommen till Ahlbäcks Trafikskola

PRISER

Nedan hittar du några av våra paketpriser. Se alla våra priser eller beställ och boka direkt.

Serviceavgift + 2 körlektioner 

Serviceavgift, fem körlektioner, halkbana, riskettan, uppvärmning innan uppkörning och hyra av bil till uppkörning.

Serviceavgift, tio körlektioner, halkbana, riskettan, uppvärmning innan uppkörning och hyra av bil till uppkörning.

SPARA 725 kr

Serviceavgift, femton körlektioner, halkbana, riskettan, uppvärmning innan uppkörning och hyra av bil till uppkörning.

SPARA 1035 kr

Serviceavgift, tjugo körlektioner, halkbana, riskettan, uppvärmning innan uppkörning och hyra av bil till uppkörning.

SPARA 1300kr

Finansiering

Vi har samarbete med Wasa Kredit

Sekretessinställningar
Nedan hittar ni inställningar för respektive leverantör som kan komma att användas på vår hemsida.
Youtube
Samtycke till att visa innehåll från - Youtube
Vimeo
Samtycke till att visa innehåll från - Vimeo
Google Maps
Samtycke till att visa innehåll från - Google
Spotify
Samtycke till att visa innehåll från - Spotify
Sound Cloud
Samtycke till att visa innehåll från - Sound