Teoriutbildning

Nästa teoristart:
Måndag 15 Mars, kl 16.30-18.00

Häng med på våra teorikurser som är Måndagar med start kl. 16:30.
Nu kör vi våra teorilektioner digitalt via TEAMS!
Du mejlar bara [email protected]backs.se så tidigt som möjligt men senast 16.00 samma dag och säger vem du är och att du vill vara med. Vi skickar ut länk ca 15 minuter innan.
Bre en macka, gör en god kopp te och häng med!!

Kommande utbildningar

  • Måndag 15 Mars

  • Tisdag 6 April

  • Måndag 26 April

  • Måndag 17 Maj

Inskrivning

Du som är inskriven på trafikskolan och har betalt din anmälningsavgift behöver inte anmäla dig i förväg, det är bara att dyka upp!

Du som inte är inskriven

Det går bra att göra det samma dag som kursen är, kom i god tid så får du hjälp och info på kontoret. I anmälningsavgiften ingår teorikurs, inloggningsuppgifter till elevcentralen, och obegränsat med teoritest hemma och på trafikskolan. Inloggningsuppgifter och information får du när du anmäler dig!

Kursen består av tre tillfällen på 90 minuter vardera, varje måndag kl. 16.30. Om måndag skulle vara en helgdag så körs teorilektionen på tisdagen samma vecka.

Kursens innehåll:

  1. Introduktion, fordon, vägmärke, korsningsregler, stadstrafik, cirkulationsplats, enkelriktade gator, järnvägskorsningar

  2. Parkering, landsväg, motorväg, halka, människan

  3. Miljö, däck, besiktning, försäkring, last, köra med släp

Efter tre veckor börjar kursen om igen från lektion nr ett, så rullar det löpande under årets alla veckor. Efter att du är inskriven som elev på trafikskolan och har betalat din anmälningsavgift är du välkommen att gå på hur många teorilektioner du vill, det finns alltså ingen begränsning på vilka tre veckor du ska gå, utan det väljer du själv.

Under teorilektionerna tar vi upp och förklarar sådant som kan vara svårt att läsa sig till i boken, och du har såklart möjlighet att fråga sådant du undrar om. Vi tycker att dessa lektioner är ett bra komplement till att plugga datafrågor och läsa i boken.

Sekretessinställningar
Nedan hittar ni inställningar för respektive leverantör som kan komma att användas på vår hemsida.
Youtube
Samtycke till att visa innehåll från - Youtube
Vimeo
Samtycke till att visa innehåll från - Vimeo
Google Maps
Samtycke till att visa innehåll från - Google
Spotify
Samtycke till att visa innehåll från - Spotify
Sound Cloud
Samtycke till att visa innehåll från - Sound