Teoriutbildning

Nästa teoristart: Måndag 7 December, kl 16.30-18.00

Missade du vår teoristart? Du vet väl om att du kan gå våra lektioner i vilken ordning du vill?
Bara att komma hit vilken måndag du vill klockan 16.30.

Begränsat antal deltagare i coronatider.
Just nu kör vi max 8 personer på teorikurs pga coronaläget. Först till kvarn gäller. Har du en bit att åka så mejla oss gärna innan på [email protected] för att se om du får plats, eller så att ingenting har ändrats.

Kommande utbildningar

  • Måndag 7 december

  • Måndag 11 januari

  • Måndag 1 februari

  • Måndag 22 februari

Inskrivning

Du som är inskriven på trafikskolan och har betalt din anmälningsavgift behöver inte anmäla dig i förväg, det är bara att dyka upp!

Du som inte är inskriven

Det går bra att göra det samma dag som kursen är, kom i god tid så får du hjälp och info på kontoret. I anmälningsavgiften ingår teorikurs, inloggningsuppgifter till elevcentralen, och obegränsat med teoritest hemma och på trafikskolan. Inloggningsuppgifter och information får du när du anmäler dig!

Kursen består av tre tillfällen på 90 minuter vardera, varje måndag kl. 16.30. Om måndag skulle vara en helgdag så körs teorilektionen på tisdagen samma vecka.

Kursens innehåll:

  1. Introduktion, fordon, vägmärke, korsningsregler, stadstrafik, cirkulationsplats, enkelriktade gator, järnvägskorsningar

  2. Parkering, landsväg, motorväg, halka, människan

  3. Miljö, däck, besiktning, försäkring, last, köra med släp

Efter tre veckor börjar kursen om igen från lektion nr ett, så rullar det löpande under årets alla veckor. Efter att du är inskriven som elev på trafikskolan och har betalat din anmälningsavgift är du välkommen att gå på hur många teorilektioner du vill, det finns alltså ingen begränsning på vilka tre veckor du ska gå, utan det väljer du själv.

Under teorilektionerna tar vi upp och förklarar sådant som kan vara svårt att läsa sig till i boken, och du har såklart möjlighet att fråga sådant du undrar om. Vi tycker att dessa lektioner är ett bra komplement till att plugga datafrågor och läsa i boken.

Sekretessinställningar
Nedan hittar ni inställningar för respektive leverantör som kan komma att användas på vår hemsida.
Youtube
Samtycke till att visa innehåll från - Youtube
Vimeo
Samtycke till att visa innehåll från - Vimeo
Google Maps
Samtycke till att visa innehåll från - Google
Spotify
Samtycke till att visa innehåll från - Spotify
Sound Cloud
Samtycke till att visa innehåll från - Sound